Briós és Manó, keverék kanok

Beszélgetések, hírek, napi aktualitások a Lelenc Ebekről
GondaKriszta
Hozzászólások: 160
Csatlakozott: 2015.10.30. 16:13

Briós és Manó, keverék kanok

HozzászólásSzerző: GondaKriszta » 2015.11.01. 18:00

Kép

2010. októberében érkezett először... Az első bejegyzések:
"10 hónap körüli, 23 kg-os álomszép, gordonszetter avagy howavart mixre hajazó, bűbáj, minden kutyával végtelen barátságos fiúcska. Autóban mintaszerűen utazik. Hátsó lábai sérülésgyanúsak."
és:
"Nagyon szépen köszönöm, hogy fogadtátok Brióst! Tünemény, kedves, édes, bájos 10 -12 hónap körüli puszis fiúcska Gyönyörűen autózik,más kutyákkal is totál kompatibilis.Egyszerűen álomkutya! Hirdetésében szívesen segítek.
Hát nem bűbáj az eb?
Most lehet túl a fogváltáson, fogai vakító hófehérek
Olyan szinten jó fej a kutyi, hogy irigylem a leendő gazdáit.
Előzménye:dél körül a szigetszentmiklósi pék előtt feküdt összehúzódzkodva. Persze a sok paraszt, lökte az idióta dumáját, hogy majd mindjárt jól felrúgja...Briós persze kiszúrta, kinek kell kunyizni, ha jót akar Megbeszéltem az eladóval, ha záráskor is ott a kutyi, rám csörög.Délután Csepel és Szigetszentmiklós között a fő úton ki rohan felém? Na ki? Hát naná, hogy Briós....Vészjelző ki, fék, anyázás, kutya meg be. Annának telefon(kösz, hogy vállaltad ) oszt irány a JT Klinika.Kedvességével, a bájával ott is mindenkit levett a lábáról...Köszönöm még egyszer a segítséget!"

Aztán a nyáron, a család drasztikusan és tragikusan megváltozott életkörülményei miatt, visszajött, DE nem egyedül, hozta magával kis barátját is, Manót.
Együtt keresnek gazdit.

Kép

Kép

Briós és Manó 2015.09.29-e óta várnak.

Kép

Vissza: “Lelenc”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég